Beelden

Bij Go4Art treft u niet alleen schilderijen aan maar ook aangekochte beelden van Flevolandse kunstenaars zoals Marius en Margot Meulenberg, Roland Meijer, Lena Postuma, Angèle Hoegee en Camille van Os.

Met name Camille van Os is een grote inspirator geweest om bronzen beelden te gaan maken. Het eerste beeldje is gegoten in januari 2017.

 Oscar(in) voor een levenskunstenaar.

Voorkant Art Deco, Achterkant Jugendstil. Hoogte 40 cm. (Incl. sokkel 9.5 cm.) In particulier bezit. (Unica)

 

 

Aalscholver 2017
Ware grootte, rechtgemeten 80cm breed (spanwijdte 1.32) 55 cm hoog.
1.65 hoog inclusief oude steigerpaal.
Brons
Unica

De aalscholver hoort tot de Pelikaanachtigen. Hij heeft geen vet tussen de veren en perst daarbij ook nog eens de lucht er tussenuit zodat hij wel drie meter diep kan duiken. Een enkele keer zien we ze hier in dit water in groepen jagen. De eerste groep maakt het water troebel door over de bodem te zwemmen zodat de vis zich niet op tijd kan verstoppen en de tweede groep heeft een feestmaal. Ze zijn wel zo sociaal om wat over te laten voor de eerste groep zodat die ook nog voldoende te eten hebben. Vanwege dat massale visroven zijn ze lang bedreigd geweest, maar sinds de zestiger jaren beschermd. Er zijn al weer zo’n 25 kolonies waarvan de allergrootste zich hier bij ons in de Oostvaardersplassen bevindt. Als de lelie de bloem is, mag van mij de aalscholver de vogel van Lelystad zijn…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboortebeertje. 
Mijn eigen geboortebeertje als voorbeeld, maar van massief brons zal hij ongeschonden een leven lang meegaan. Naam en geboortedatum kunnen onder het beertje worden gegraveerd voor de persoonlijke touch en later kan hij als presse papier op het bureau gebruikt worden.  
Oortjes, voetjes en neusje zijn gepolijst.
Massief Brons 8 cm hoog.
350 €